Filter:
Branche:

Aktive

Udvalgte exits

Cases

 
P

Princh

Princh er en intuitiv, brugervenlig og cloud-baseret printløsning, der sigter mod at blive standarden for print og betaling i det offentlige rum. Den perfekte løsning til alle der tilbyder print som en service til deres kunder.

Unique Value Proposition 

Princh er den ideelle løsning for alle, der ønsker at gøre det muligt for deres kunder – på egen hånd – at printe, kopiere og scanne hurtigt og nemt samt håndtere elektronisk betaling herfor. Med Princh printer brugeren direkte fra sin mobile enhed, bærbare eller en desktop PC og betaler i samme ombæring med kort, MobilePay eller en anden elektronisk betalingsform. Princh virker med alle printere og er let og hurtigt at installere.

Princh er førende i Nordeuropa og har en stor og stadigt voksende kundebase i USA og resten af verden.

Forretningsmodel

Princh’s forretning bygger på en traditionel software as a service model baseret på abonnement.

Links

https://princh.com/

Informationer fra virk.dk


Princh
Bjørnholms Allé 22, 8260 8260
89 88 67 66 · support@princh.com
www.princh.com

Direktør: Thomas Ommen

K

Kontaktperson

Thor Jespersen, Adm. direktør
+45 9635 4520 ·
Aalborg

Thor er leder af Borean Innovation. Han har det overordnede ansvar for vores investeringer og den portefølje af virksomheder, vi har investeret i.

Thor har selv prøvet at sidde ”på den anden side af bordet” som direktør i en venturefinansieret virksomhed. Han har derudover tidligere arbejdet med at købe og etablere nye selskaber inden for industrien, og han har også solid erfaring inden for finansiering, ventureinvesteringer og M&A. 

Uddannelse

Cand.merc.(jur.)
Managementuddannelse fra CEDEP og INSEAD mv.

Portefølje